woensdag 28 december 2011

Eerste kerstdag officieel in een dip, 27 december 2011


Sinds eerste kerstdag zit Pim officieel in een dip. De leukocyten zijn kleiner dan 0,1
De trombocyten zijn ook gedaald. Maar de nierfuncties en leverfuncties zijn gelukkig nog goed.
Pim blijft wel misselijk en heeft geen hongergevoel. Zijn eten krijgt hij nog via de Hickman in vloeibare vorm.
Zijn eetlust komt later wel weer terug. Ook zijn misselijkheid is een kwestie van tijd. Gelukkig blijft zijn mond ook redelijk in orde, want dit kan
schijnbaar ook erg heftig zijn. De hematoloog is langs geweest en is tevreden over Pim. Hopelijk blijft deze lijn zich voortzetten.
Op tweede kerstdag is bij Pim een hechting in zijn nek verwijderd. Deze was aangebracht in het Erasmus mc nadat er een opening was gemaakt om de Hickman te bevestigen.
Een soort houvast. Dit wondje zag er goed uit. We hoorden in de wandelgangen dat de Hickman nog wel eens een bron van infectie kan zijn, maar bij Pim ziet het er allemaal rustig uit. Houden zo.
Vandaag is Pim al weer voor de 13e dag in het ziekenhuis. Hopelijk over de helft. Als het mag blijven gaan als nu zijn we tevreden. Maar we leven maar bij de dag. De post wordt net gebracht door de verpleging, dit is voor Pim een leuke afleiding en zijn toch wel opstekers. Zo kan hij de moed erin houden, Je leeft in een kleine ruimte en je belevingswereldje is niet zo groot. Het is dan prettig om iets van de buitenwereld te horen.

Groetjes Pim en Nancy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten