donderdag 4 augustus 2011

Verslag van Pim zijn behandeling in het Erasmus 3 augustus 2011



Hoi allemaal,

 Weer naar Rotterdam geweest. Nu wel in zijn eentje. Ik moest wel even wennen, maar via de sms weet je toch hoe ver hij met de behandeling staat. De taxi stond klokslag 8 uur woensdagochtend voor de deur en om kwart voor negen was hij in het Erasmus. Eerst bloed laten prikken. Pim dacht ik ga alvast maar bij de dagbehandeling zitten aan de grote tafel. Bleek dat het APD-infuus al aangesloten kon worden. Dit is een infuus wat hij een keer per kuur aangesloten krijgt om overmatig botafbraak tegen te gaan.

Zat hij er toch niet voor niks. De arts. dr. Bilgin kwam ook bij de dagbehandeling zijn visite afleggen. Hij was tevreden en zeer belangstellend naar de bijwerkingen en vorderingen bij oogarts en orthopeed. De orthopeed mag Pim 16 augustus bezoeken.In zijn rustweek.
Om half elf waren ook de bloeduitslagen binnen en kon Pim aan het Carfilzomib-infuus. Dit moet de Kahler terugdringen.Nu hij niet meer extra hoeft te spoelen was het infuus na een half uur al klaar. Om kwart over twaalf thuis. De taxi werkt goed en comfortabel. Zeker als je in een Mercedes mag rijden.Donderdagochtend was de taxi er weer. Na bloedprikken en bloeduitslagen bekend weer aangesloten op het infuus.
Nu is hij lekker vroeg klaar en kan hij met de taxi weer naar huis. De researchverpleegkundige gesproken. Zijn HB was weer omhoog en ook de eiwitten in zijn bloed waren minder. Niet verkeerd dus.Vrijdag had Pim last van een bijwerking, een zeer rood hoofd van de Prednison. Maar hier had hij geen last van. Zag hij eruit alsof hij lekker op vakantie was geweest.Laten we hopen dat het mag blijven gaan zoals het nu gaat. Volgende week weer meer.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten