dinsdag 16 augustus 2011

Pim en het bezoek aan de orthopeed 16 augustus 2011

Hoi allemaal,
Vandaag 16 augustus al vroeg in de auto. De afspraak bij de orthopeed staat om kwart over acht gepland. Gelukkig was het rustig op de weg.
aangekomen in het Erasmus heeft Pim zich gemeld bij orthopedie. Eerst een half uur zitten wachten, komen ze met de mededeling u moet eerst nog foto's laten maken. Dus op naar de röntgen. Gelukkig was het daar niet druk. Na het maken van rugfoto's opnieuw gemeld bij de balie. We waren zo aan de beurt bij dokter de klerk, een specialist op het gebied van de wervels. Hij heeft goed uitgelegd wat het probleem is. Borstwervel 11 heeft een scheef plafond, maar staat wel goed.
Lumbale wervel 1 is ingezakt, maar staat ook in lijn met de andere wervels. Er zijn geen zenuwen afgeklemd. Met andere woorden, het ziet er niet heel verkeerd uit. het geeft wel pijnklachten, maar zal net als bij osteoporose stabiliseren en zal de pijn afnemen. Tot die tijd zal Pim naar gelang de pijn rekening moeten houden met zijn rug.Hij hoeft over een half jaar pas weer terug te komen.
Nu gaan we nog genieten van de rustweek. Hopelijk met een lekker zonnetje.
Groetjes Pim en Nancy

1 opmerking: