donderdag 11 augustus 2011

Verslag van Pim in het Erasmus MC 10 augustus 2011


 
Hoi allemaal.

Woensdagochtend om acht uur stond de taxi weer voor de deur om Pim naar het Erasmus te brengen. Daar aangekomen bloed laten prikken en wachten op de uitslag. Vandaag stond er ook weer een bezoekje aan de hematoloog gepland. Deze was zeer tevreden over de bloeduitslagen. Hij zei:,,Het is dat we weten dat u Kahler heeft, maar uit de bloeduitslagen zouden we het niet meer kunnen halen. Ze laten bijna normale waarden zien. Dit is toch wel een opsteker en weet je waarvoor je het allemaal doet.Dus hierna aan het infuus voor de kuur. Rond kwart voer een was Pim weer thuis, met het infuus nog in zijn hand. Dit is wel handig voor de
volgende dag, dan hoeft het infuus niet opnieuw aangesloten te worden.
De volgende dag stond de taxi voor de volgende behandeling weer voor deur. Aangekomen in Rotterdam weer bloed prikken. Dit ging wat moeizaam. Dit komt omdat door het vele prikken er zich bindweefsel in de aderen vormt, waardoor alles stugger wordt. Maar ze hebben daar zoveel ervaring dat er altijd wel ergens bloed uit te halen valt. Na toestemming het infuus weer aangesloten en liep niet helemaal goed door, maar na wat hulp ging het toch vlot. Om kwart over een was Pim weer thuis. Wel moe, maar gelukkig kan hij nu aan zijn rustweek beginnen. 24 augustus start de derde kuur weer. Volgende week dinsdag 16 augustus staat er nog een bezoek aan de orthopeed gepland. Ben benieuwd wat hij te vertellen heeft over de ingezakte wervel en de problemen met de onderste ribben.
Gelukkig gaat het met Pim toch wel goed en hopen dat dit tijdens de volgende kuren ook zo blijft. Volgende week zal ik een verslagje maken van het bezoek aan de orthopeed.
Groetjes van Pim en Nancy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten