zaterdag 10 september 2011

Verslag Pim en zijn behandeling in het Erasmus 8 en 9 september 2011


Hoi allemaal,

Na een aantal dagen waarin Pim moe was en wollig in zijn hoofd, zoals hij het omschrijft stonden de volgende infusen weer op het programma. Dinsdag, woensdag en donderdag voelt Pim zich altijd redelijk, maar vrijdag, zaterdag, zondag en maandag is hij best moe en doet hij het rustig aan. Gelukkig is hij er niet ziek van.
Woensdagochtend stond de taxi voor de deur en vertrok Pim weer naar Rotterdam. Vandaag had hij ook een afspraak met de hematoloog en bloedprikken. Pim had ook nog een vraag over afwijkingen in de chromosomen, waardoor Kahler zich kan ontwikkelen. De hematoloog heeft uitgelegd dat er alleen chromosoomafwijkingen in de tumorcellen zitten. Wanneer er cellen afgenomen worden in lever of huid zullen er geen chromosoomafwijkingen worden gevonden. Ze kunnen er zelfs al 10 of 15 jaar zijn en waardoor Kahler naar buiten komt is nog niet bekend. Vermoedelijk wel door invloeden van buitenaf.
De hematoloog heeft ook bevestigd dat de eiwitten laag zijn en dat de behandeling in ieder geval aanslaat.
De vriendelijkheid in het Erasmus is opvallend. Ze nemen altijd de tijd om uitleg te geven. Na dit alles kwam Pim weer naar huis. Donderdag reed de taxi weer voor. Alleen het liep deze ochtend allemaal wat uit. De buizenpost waar de medicatie mee verstuurd wordt van de apotheek naar de dagbehandeling was kapot. Dus er moest gewandeld worden om ze te bezorgen. En in het Erasmus kun je heel wat meters maken. je kunt er moeilijk over doen, maar ook rustig afwachten. Het komt wel. Dus deze donderdag was hij ook wat later thuis, maar de taxi was wel op Pim blijven wachten. Regiotaxi is ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pim gaat nu een rustweek in en hopelijk is hij begin volgende week weer minder moe en kan hij zich weer beter concentreren. Vandaag zaterdag 10 september hebben we buurtbarbeque en aangezien het in de straat is kan Pim er ook bij zijn en wanneer het weer even te veel wordt lekker even thuis uitrusten. Hopelijk blijft het onweer nog even weg.

Groetjes Pim en Nancy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten