vrijdag 30 september 2011

Verslag Pim en zijn behandeling in het Erasmus 28 en 29 september 2011


Enkele dagen later dan gewend, maar hier dan het verslag van de afgelopen week. Ook wij hebben lekker van het zonnetje genoten. Deur open en lekker in de schaduw of het zonnetje.
Afgelopen maandag hebben we een lekkere wandeling gemaakt. na afloop was Pim wel moe, maar het was toch lekker in het najaarszonnetje. Dit was de eerste dag dat hij weer wat energie had na het infuus..
Woensdag stond het volgende infuus op het programma. "s Morgens om acht uur weer vertrokken met de taxi naar Rotterdam. het duurde vandaag allemaal wat langer, want vandaag kreeg hij ook het APD-infuus om botafbraak tegen te gaan. De laatste dagen was Pim ook meer vocht gaan vasthouden, dus men vond het verstandiger, om dit even te laten controleren door de hematoloog. Gelukkig geen vocht achter de longen en naar het hart geluisterd, dit was oke.
Vermoedelijk is het vocht van de medicatie. Dexamethason( een versterkte Prednison).
Donderdag waren ze op de dagbehandeling zo aardig geweest om de medicatie voor het infuus al klaar te hebben, zodat het allemaal wat vlotter zou gaan. Dit is toch wel erg vriendelijk. Pim was dan ook om 11 uur weer thuis, nadat het woensdagmiddag half drie was.
Vanaf zaterdag werd Pim wel erg moe, de temperatuur buiten werkt dan ook niet echt mee. Voor Pim is het wel lekker geweest dat afgelopen zomer niet zo warm is geweest. Vandaag 3 oktober is hij niet zo wollig in zijn hoofd, maar nog wel moe. Net of je een marathon gelopen hebt. Heeft hij nog wel nooit gedaan, maar we kunnen wel voorstellen dat het geen gewone moeheid is.
Woensdag 5 oktober krijgen we een gesprek met de hematholoog. Ik ga dan zelf ook mee. In dit gesprek wordt dan ook verteld wat het vervolgtraject is i.v.m. met de stamceltranspantatie. Maar hierover zal ik de volgende keer verslag doen.

Groetjes Pim en Nancy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten