dinsdag 9 augustus 2016

De tijd gaat snel

De tijd gaat inderdaad snel. Zeker als alles goed gaat. Normaal schrijf ik altijd wat op mijn blog gelijk na de controle maar deze keer wat later. Als alles goed gaat zijn er een heleboel andere dingen waar je mee bezig bent. Zo zijn we een paar dagen naar Frankrijk geweest en voordat je het weet zijn er weer bijna 2 weken voorbij.
Maar nu terug naar de controle. Op 27 juli ben ik weer op controle geweest. Eigenlijk is er weinig nieuws. Na de kleine stijging van de eiwitten in augustus 2015 is er niets meer veranderd. Er blijft een spoortje aanwezig maar verder niets.Volgens Dr. Raaymakers is dat wel bijzonder. Normaal is een spoortje een aankondiging van een verdere stijging maar bij mij is dit nu al een jaar niet het geval. Laten we dat maar zo houden. Het voelt goed om een uitzondering te zijn!
Vanwege de goede resultaten mogen we nu kiezen controle na 4 of 6 weken. We hebben maar gekozen voor 6 weken. De volgende controle is nu op 7 september. Hopelijk blijf ik nog heel lang een uitzondering!

1 opmerking:

 1. Zou ook graag een uitzondering willen zijn maar ben blij dat het goed gaat met lotgenoten. Houden zo.
  Mijn iga is
  0.63 en m-proteïnen 1.69
  Ben hoopvol

  69

  BeantwoordenVerwijderen